“The Hoff” oftewel David Hasselhoff naar Nova Rock

“The Hoff” staat dit jaar op Nova Rock. Ja, dat lees je goed. Het is wellicht het bijzonderste en tevens bizarste nieuwsfeitje van het huidige festivalseizoen. De ’80’s en ’90’s legend bekend van onder andere Baywatch, David Hasselhoff, is toegevoegd de line-up van het hardrock en metal festival Nova Rock.

In een eerder interview gaf David Hasselhoff al aan niet vies te zijn van een beetje metal. Zo luistert hij graag naar Metallica en Iron Maiden. The Hoff was erg geschrokken toen hij werd gevraagd voor Nova Rock. Nou David…, wij ook! Hij hoopt niet te worden uitgejouwd wanneer hij ‘Limbo Dance’ begint. Wanneer het nummer niet hard genoeg is voor de metalfans wil hij zijn hit ‘Looking For Freedom’ wel twee keer zo snel zingen. “Het liefst samen met Iron Maiden of Megadeth”, aldus The Hoff.

Momenteel tourt David Hasselhoff door Europa met zijn tourconcept “Celebrate The 80s & 90s With The Hoff”. Hij host een drie uur durende show waar de grootste hits uit de 80’s en 90’s langskomen. Denk daarbij aan Rick Astley, 2 Unlimited, Samantha Fox, Vengaboys, DJ Sash!, Turbo B en Snap! Check het filmpje hieronder, dan weet je zeker dat je erbij wilt zijn!

En deze om er al lekker in te komen…

Hier wil je bij zijn! Het tienjarig jubileum van Nova Rock is van 13 tot en met 15 juni in Oostenrijk. Er zijn al een aantal namen bekend gemaakt. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Nova Rock Logo

Nova Rock 2024

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 13-16 juni 2024
Tickets Kopen