The Rolling Stones op 13 juni naar Johan Cruijf Arena, tickets vanaf 84 euro

Rolling Stones
Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Goed nieuws voor alle Stones fans. The Rolling Stones staan op 13 juni in de Johan Cruijf Arena in Amsterdam. De prijs van de tickets voor het optreden verschillen van €84,- tot €347,20. De tickets gaan vrijdagochtend om 10:00 in de verkoop.

Vorige week wisten we al dat de heren een nieuwe tour aan zouden kondigen. Vrijdag hintte Mojo al naar de komst van de legendarische band maar gisteren was het dan zo ver en werd de tour officieel aangekondigd. Op maandag 13 juni brengt The Rolling Stones een bezoek aan de Johan Cruijf Arena in Amsterdam.

Het optreden maakt deel uit van de Europese SIXTY-tour. Dit is naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van de Stones. Naast de show in Amsterdam staat de band onder andere ook in Madrid, München, Brussel, Parijs en Londen. De laatste keer dat de heren een optreden gaven in Nederland was in 2017. Toen stonden ze twee keer in de Johan Cruijf Arena en een keer in het GelreDome. De laatste festivalshow in Nederland was op Pinkpop 2014.

Tickets

De kaartjes voor het optreden zijn vanaf vrijdagochtend 18 maart om 10:00 te koop. Wie een ticket wil scoren moet diep in de buidel tasten. De prijs van de tickets voor het optreden verschillen van €84,- tot €347,20. Voor Diamond Pit tickets betaal je €347,20. Golden Circle tickets kosten €296,80. Voor eersterangs staanplaatsen en rolstoel- en begeleidersplaatsen is de prijs €151,20. Voor tweederangs zitplaatsen betaal je €218,40, derderangs €173,60, vierderangs €128,80 en vijfderangs €84,-.

The Rolling Stones

The Rolling Stones
Foto: Claude Gassian

Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards en Charlie Watts hebben weinig introductie nodig. The Rolling Stones werden legendarisch met hits als ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Paint It Black’ en ‘Gimme Shelter’. De groep bestaat al sinds 1962 en is een van de weinige die nog steeds optreedt. Festivalshows van Mick Jagger en co. zijn echter zeldzaam. In 2014 was de band voor het laatst op de festivalweides te zien. Toen deden de heren onder meer PinkpopRoskilde en TW Classic aan. Het laatste studioalbum wat de groep heeft uitgebracht is het album Blue & Lonesome in 2016.