Advertisement

Bruce Springsteen verkoopt TW Classic 2023 in no-time uit

Photo: Danny Clinch

De kaartverkoop van TW Classic was nog maar net gestart en is nu al compleet uitverkocht. Wel kun je je aanmelden voor een wachtlijst van Ticketmaster.

Nadat de shows in Amsterdam en Landgraaf als een malle uitverkocht waren is nu ook de TW Classic show meteen uitverkocht. Dit keer kon het systeem van Ticketmaster de stroom aan kaartkopers gelukkig wel aan. De kaartverkoop voor de show in Werchter startte vanmorgen om 10:00. In minder dan een uur waren alle tickets voor het festival al weg.

Wachtlijst

Je kunt je nog wel aanmelden voor een wachtlijst via de website van Ticketmaster. Een normaal ticket kost € 114,50 inclusief service kosten. Maar je kunt ook kiezen voor een limited edition Golden Circle ticket. Daarvoor leg je € 172,50 neer. Je krijgt daarmee toegang tot het vak net voor het podium tijdens de show van Bruce Springsteen and The E Street Band.

Golden Circle

Maar hoe werkt dat Golden Circle ticket dan precies? Met je Golden Circle kaartje krijg je tijdens de show van Bruce Springsteen gegarandeerd toegang tot het vak voor het podium. Dit geldt alleen voor dat optreden. Tijdens de rest van de concerten hebben andere festivalgangers ook toegang tot dit vak tot het vol is. Voor het optreden van Springsteen & co krijg je een bandje voor de Golden Circle. Daarmee hebben uitsluitend de kopers van dat ticket toegang tot het vak.

Photo: Danny Clinch

Bruce Springsteen & The E Street Band

Volgend jaar zien we Bruce Springsteen & The E Street Band terug op verschillende plekken. De optredens van Springsteen vinden in mei en juni van 2023 plaats. Op 25 mei en 27 mei staat de legendarische zanger in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA. Op 11 juni keert hij terug naar Nederland voor een optreden in Landgraaf. En op 18 juni zien we Springsteen & Co terug op TW Classic.

Over de shows van Bruce Springsteen en zijn E Street Band gingen al langere tijd geruchten rond. In 2019, pre-corona, gingen de eerste geruchten over een nieuwe album en shows in Rotterdam. Het album kwam hetzelfde jaar nog uit, op de concerten in Nederland hebben we langer moeten wachten. In 2021 gaf Springsteen in een radio-interview aan in 2022 weer op tournee te gaan. De eerste concrete datum lekte eind 2021. Nog voor de rest de tour voor 2022 officieel aangekondigd was, werd deze al verplaatst naar 2023.