Stromae, Afrojack, The Afghan Whigs en meer voor Exit Festival

Exit Festival Live

Voor de vijftiende editie van het EXIT Festival zijn diverse nieuwe acts aangekondigd. Onder meer Stromae zal komende zomer optreden op de Main Stage van het festival in Servië.

Stromae zal op donderdag 10 juli optreden op de Main Stage. Eerder werd al bekend dat Blur-frontman Damon Albarn de eerste headliner is voor het avondprogramma op de main stage. Hij zal optreden op zaterdag 12 juli. Voor het nachtprogramma op de Main Stage zijn ook al diverse acts bekend, waaronder Rudimental live, Skrillex live, Andy C, Dub FX live en Sub Focus.

In de Dance Arena zullen dit jaar vanwege de vijftiende editie van het EXIT Festival veel zeer exclusieve back2back DJ-sets te zien zijn. Eerder werd al bekend dat de eerste nacht in het teken zal staan van Disclosure’s Wildlife en de tweede nacht van Carl Cox & Friends. Nu is ook het programma bekend voor de derde nacht: Saturday Night Fever. Zaterdag 12 juli zullen de volgende acts optreden in de Dance Arena: Afrojack vs. Quintino, Maceo Plex vs. Danny Daze, Tiga vs. DJ Hell en Heidi vs. Kim Ann Foxman.

De eerste acts voor de Fusion Stage zijn de Britse act Asian Dub Foundation, de Amerikaanse act The Afghan Whigs, de Duitse act Mighty Oaks en de Japanse act Tricot. Voor de Riffs & Beats Stage is de eerste acts het Zuid-Koreaanse Jambinai.

Komende zomer viert het EXIT Festival haar vijftiende editie bovendien met een uitbreiding naar Montenegro. Van 10 tot en met 13 juli vindt het EXIT Festival plaats in het Petrovaradin Fort in Novi Sad en daarna verhuist het hele festival naar Jaz Beach bij Budva in Montenegro. Op dit zandstrand wordt van 15 tot en met 17 juli voor het eerst het nieuwe SEA Dance Festival georganiseerd. Een combiticket voor beide festivals is verkrijgbaar voor €137.

Meer info en tickets: http://www.exitfest.nl

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen