Laatste namen Pinkpop 2014: o.a. The Flexican, FS Green en Gomes

Pinkpop Live

Wie dacht dat Pinkpop al klaar was met bekendmakingen heeft het goed mis. De boekingssite Topbillin’ maakt bekend dat onder meer The Flexican & MC Sef en FS Green & MC Fit het avondprogramma verzorgen op Stage 4.

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan begint het grootste festival van Nederland Pinkpop. Het festival heeft sinds dit jaar een vierde podium met de toepasselijke naam Stage 4 en vult dit podium op het laatste moment nog aan. Zo staat DJ Gomes op de zaterdag als afsluiter van Stage 4 op het affiche. Op zondag zijn Nederlandse hiphop/dj-grootheden The Flexican met MC Sef en FS Green met MC Fit te zien op Pinkpop. Maandags zal Joost Van Bellen het podium afsluiten. Hiermee lijkt het affiche voor komend weekend compleet.

Pinkpop heeft dit jaar een pracht-affiche. Met headliners The Rolling Stones, Metallica en Arctic Monkeys raakte de weekendkaarten al snel uitverkocht. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor de zondag van het festival. Deze dag staan o.a. Arctic Monkeys, Editors, John Newman, Paolo Nutini, Limp Bizkit, Rudimental, The Kooks en Robert Plant & The Sensational Space Shifters op het programma. Kaarten voor deze zondag 8 juni zijn hier te verkrijgen voor zo’n €90,-. Voor meer informatie over het festival en de line-up kan je hier terecht.

De festivalzomer gaat dit weekend met Pinkpop eindelijk van start. Heb jij je festival-tentje, -luchtbed of -slaapzak nog niet binnen? Check dan de festival pagina van Vrijbuiter voor jouw benodigdheden voor deze mooie festivalzomer.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen