FIB Benicàssim 2022 trapt uitgebreide serie aankondigingen af met Kasabian

Beste Festivalacts Aller Tijden

Het Spaanse FIB Benicàssim heeft maandag vier nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Met Kasabian, Steve Aoki, Tom Grennan en Viva Suecia geeft het festival een startschot aan een uitgebreide reeks aankondigingen.

Het is het begin van een volle agenda voor het Spaanse festival. Tot en met 4 november zal de organisatie namelijk meerdere namen bevestigen. Op de website van FIB Benicàssim is het schema te bekijken met enkele hints. Met de Britse band Kasabian, Steve Aoki, Tom Grennan en Viva Suecia zijn gisteren de eerste vier namen inmiddels bekend gemaakt. Vandaag komen daar nog vier nieuwe namen bij. La La Love You is daarvan de eerste bekendmaking. De komende uren en dagen volgt er nog veel meer.

FIB Benicàssim 2022

Photo: FIB Benicassim 2018

Het Spaanse festival FIB Benicàssim gaat volgend jaar van start van 14 tot en met 17 juli 2022 aan de Costa Azahar. Deze plek ligt op zo’n 87 kilometer afstand van de stad Valencia. Het festival vond in 2019 voor het laatst plaats en had toen onder andere Kings of Leon en Lana del Rey op de affiche staan. Beni trekt doorgaans veel Brits publiek en voelt voor veel festivalgangers als een echte vakantie. Met onder andere Kasabian en Steve Aoki op de rol voor 2022 lijkt het festival net als in 2019 af te stevenen op een onvergetelijk weekend.

  • Locatie: Benicàssim, Spanje
  • Datum: 14-17 juli 2022
  • Tickets: Vanaf €39,99. De kaartverkoop begint op 10 november.
  • Voor meer informatie kun je op de website van het festival terecht.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam