Weer namen voor Where The Wild Things Are 2015

Where the wild things are

Woensdagochtend maakte Giel wederom een vijftal namen bekend voor het Where The Wild Things Are festival: Skip&Die, Mister & Mississippi,POND, Maribou State en PAUW!

Where The Wild Things Are knalt lekker door met de line-up. Een week geleden was het ook Giel die Benjamin Booker mocht bevestigen voor de bungalow-weekender. De organisatie kondigde diezelfde dag aanvullend ook nog vijf namen bekend.

Zoals menig festival, kent ook WTWTA een randprogramma. Hiervoor is Peter Mentzij aan de ‘line-up’ toegevoegd: Rummikub haalt de Nederlands kampioen en voormalig wereldkampioen naar Zeewolde. Je kunt een workshop bij hem volgen, simultaan tegen hem spelen en meedoen aan het speciale Rummikub toernooi. Andere activiteiten die reeds zijn aangekondigd zijn Lucy’s Wijs, Pubquiz en The School of Life. De volledige programmering tot nu toe is te vinden op de website van WTWTA.

Where The Wild Things Are 2015

Where The Wild Things Are wordt voor de derde keer georganiseerd en vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in het weekend van 6 t/m 8 maart. Het festival is een zogeheten Weekender en kent geen dagtickets. Een festivalticket is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf in een bungalow. Prijzen variëren tussen de 179 en 209 euro. De kaartverkoop is reeds gestart en verloopt via Center Parcs, online of telefonisch: 0900 – 660 660 0 (€0,50 p.m.).