Advertisement

Where The Wild Things Are breidt affiche uit

where the wild things are rood

Where The Wild Things are heeft weer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor komende editie. Benjamin Booker, Tourist, Saint Motel, Sekuoia, Palace en Froth zullen hun opwachting maken in Zeewolde.

Benjamin Booker werd woensdagochtend bevestigd op 3FM. De jonge muzikant was te gast bij Giel en kreeg de titel ‘redder van de rock ’n roll’ mee. De 24-jarige heeft muziekjournalistiek gestudeerd, maar staat als artiest geboekt op Le Guess Who? en nu dus ook op Where The Wild Things Are.

De organisatie van de ‘Bungalow Weekender’ voegde later op de dag nog vijf namen aan de line-up toe:

  • Califormia indie pop band Saint Motel
  • Het elektronische Tourist
  • Het experimenteel elektronische Sekuoia
  • Londonse indiepop band Palace
  • Neo-psychedelische garagerock band Froth

Bovengenoemde artiesten zijn een aanvulling op eerder bevestigde namen als Fink, Oscar and the Wolf, Bombay Show Pig, Death From Above 1979, Jacco Gardner en Panda Bear.

Where The Wild Things Are 2015

Where The Wild Things Are wordt voor de derde keer georganiseerd en vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in het weekend van 6 t/m 8 maart. Het festival is een zogeheten Weekender en kent geen dagtickets. Een festivalticket is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf in een bungalow. Prijzen variëren tussen de 179 en 209 euro. De kaartverkoop is reeds gestart en verloopt via Center Parcs, online of telefonisch: 0900 – 660 660 0 (€0,50 p.m.).