Advertisement

3FM Serious Request veilt eerste Pinkpop 2015 tickets

Ondanks dat het nog twee maanden duurt voordat de kaartverkoop voor Pinkpop 2015 van start gaat, kan je binnenkort al beschikken over de eerste twee kaarten. 3FM Serious Request veilt een Pinkpop-pakket met daarin o.a. twee tickets voor het festival.

Het pakket bevat naast de twee gast/pers-kaarten ook een uitgebreide backstagetour, parkeerkaarten en twee festivalshirts. Zo krijg je de kans om o.a. Dave Grohl en Robbie Williams ‘in het wild’ te zien, hoef je niet uren te wachten om je auto te parkeren en kan je met een frisse look het festivalterrein op. Bieden op dit item kan vanaf maandag 22 december.

Naast het Pinkpop-pakket veilt 3FM Serious Request ook een tweetal kaarten voor Pinkpop samen met Frans Timmermans. De Eurocommissaris neemt jou en je vriend/vriendin mee over de weide in Landgraaf en de backstage van Pinkpop. De teller voor dit item staat nu al op €1.600,-. Ook veilt 3FM een Pinkpop doek met handtekeningen van de acts van 2014. Bieden op beide items kan nog tot en met zondag 28 december.

3FM Serious Request is een jaarlijks terugkomend evenement waarbij drie 3FM-dj’s worden opgesloten in een glazen huis. Tijdens deze ‘opsluiting’ kan er op allerlei manieren geld worden verzameld voor een goed doel. De huidige editie wordt er aandacht gevraagd voor meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Om geld in te zamelen kan men naast op veilingitems bieden ook Doneren een ‘serious request‘ insturen of een inzamelingsactie starten. Een plaatje aanvragen kan nog tot en met 24 december. Dan zullen de drie radio-dj’s, Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuuren, worden bevrijdt uit het glazen huis in Haarlem.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen