Advertisement

Dotan, Yellow Claw en meer voor Paaspop 2015

Paaspop

Na eerder Anouk, Kensington en Selah Sue bekend te hebben gemaakt, laat Paaspop vandaag weten Dotan en Yellow Claw aan de line-up te hebben toegevoegd. Daarnaast maakte de organisatie nog elf namen bekend die begin april in Schijndel te zien zullen zijn.

Naast Dotan en Yellow Claw komen ook Buraka Som Sistema, Cho, Colin Cloud, Fiddler’s Green, Fresku, Lacuna Coul, Pierre Wind, Rival Sons, Sovjet Suprem, The Cool Quest en Therapy? naar het Noord-Brabantse festival.

Vorig jaar reisden voor de 38ste editie van het festival 58.000 mensen af naar Schijndel. Zij genoten niet alleen van muziek, maar ook van amusement, cabaret, comedy en theater. Ook voor komend jaar staat er een uitgebreid programma naast de muziek gepland.

Paaspop 2015 vindt plaats van 3 tot en met 5 april. Early bird tickets zijn tot 11 januari te verkrijgen via de website voor een gereduceerde prijs van 89 euro. Met deze tickets heb je toegang tot alle drie de dagen. Kamperen is ook mogelijk, daarvoor betaal je 10 euro extra.

Nog niet overtuigd van de line up? Paaspop zal snel meer namen bekend maken. Tot nu toe ziet het affiche er als volgt uit:

IMG_0902.JPG

Paaspop Logo

Paaspop 2025

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 18-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen