Millionaire vervangt Dotan op Rock Werchter 2018

Naar Werchterse traditie maakt de organisatie om 16:00 uur nieuws bekend. Millionaire geeft op 7 juli een optreden op Rock Werchter 2018 en vervangt daarmee Dotan.

Millionaire opent op de derde festivaldag in The Barn. Het festival had de affiche oorspronkelijk al rond, tot Dotan al zijn optredens, waaronder die op Rock Werchter, af moest zeggen. Het optreden van Millionaire staat gepland om 13:00 uur, waarmee hij de dag zal openen. Angele, wie oorspronkelijk de dag zou openen, verschuift naar de plek van Dotan.

The Slope

Eerder dit jaar maakte de organisatie achter Rock Werchter bekend dat er dit jaar voor het eerst een vierde podium zal zijn. Het nieuwe podium heet The Slope en zal op de plek van de huidige Slope komen. Op de website is nu ook het blokkenschema voor dit podium te zien. Bekijk het hier. Puzzelen maar!

Millionaire

Tim Vanhamel speelde recent nog mee met Magnus, maar rond zijn eigen projecten bleef het stil. Tot nu, want na twaalf jaar kwam er eindelijk een nieuw album van Millionaire. Sciencing kwam op 19 mei uit. Afgelopen zomer stond Millionaire voor het eerst in jaren weer op de planken.

Rock Werchter 2018

rock werchter publiek
In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillazThe KillersFranz Ferdinand en Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die in 2018 op Rock Werchter te bewonderen zijn.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen