Advertisement

Motörhead, Eagles Of Death Metal en meer naar EXIT Festival 2015

Exit Festival heeft de eerste acts voor de jubileumeditie van het festival aangekondigd. Onder meer Motörhead en Eagles Of Death Metal zullen komende zomer te zien zijn in Novi Sad.

Er zal komende zomer dus stevig worden gerockt in het Petrovaradin Fort, want niemand minder dan Motörhead en Eagles Of Death Metal staan op het programma van de jubileumeditie in 2015. Motörhead zal op vrijdag 10 juli optreden en Eagles Of Death Metal op donderdag 9 juli. Daarnaast zullen ook de lokale bands Goblini, Eyesburn en Skrtice te zien zijn op het festival.

Het EXIT Festival viert komende zomer haar vijftiende verjaardag. Het Servische festival begon in het jaar 2000 als een honderd dagen durend studentenprotest tegen het regime van toenmalig president Milosevic. In vijftien jaar groeide het uit tot één van de grootste en meest geliefde festivals van Europa. Komende zomer zal het EXIT Festival worden gehouden van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli. Daarna verhuist het festival naar de kust van Montenegro voor de tweede editie van het door EXIT georganiseerde Sea Dance Festival, dat wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli.

De kaartverkoop voor het EXIT Festival en het Sea Dance Festival is begonnen op vrijdag 12 december. Bij aanvang van de verkoop is een gelimiteerd aantal early-bird tickets beschikbaar voor het EXIT Festival à €109. Deze tickets zijn met liefst 25% korting ten opzichte van de normale ticketprijs. Bovendien kan iedereen die een early-bird ticket aanschaft een gratis ticket voor het Sea Dance Festival aanvragen.

Op 12 december is eveneens een gelimiteerd aantal losse tickets voor het Sea Dance Festival in de verkoop gegaan voor €54, alsmede tickets voor de festivalcampings bij EXIT en Sea Dance. De tickets voor de campings kosten beide €33. De camping bij het EXIT Festival is geopend van dinsdag 7 juli tot dinsdag 14 juli. De camping bij het Sea Dance Festival is geopend van maandag 13 juli tot maandag 20 juli. Bij elkaar is dat dus goed voor twee weken EXIT Adventure!

Tickets voor het EXIT Festival en het Sea Dance Festival zijn te boeken via www.exitfest.nl en www.exitfest.org/nl.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen