Advertisement

Damien Rice en The War On Drugs voor Rock Werchter 2015

Rock Werchter 2014

Rock Werchter lost vlak voor het weekend twee nieuwe namen. Damien Rice en The War On Drugs zullen present geven op het Belgische festival. Beide spelen op zaterdag 27 juni 2015.

The War On Drugs wist Festileaks eerder al te bevestigen. Ook de komst van Foo Fighters, Royal Blood, Faith No More en Underworld zijn vroegtijdig door ons aangekondigd.

De nieuwe aanvullingen voegen zich bij goed gezelschap. Voor het festival werden reeds Foo Fighters, Muse, Pharrell Williams, Alt-J en Florence And The Machine aangekondigd.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Rock Werchter is reeds gestart via Ticketmaster. Er zijn op dit moment al 45.000 van de 149.500 tickets verkocht van het festival. Dat is een recordtempo.
Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket aangeschaft te worden voor 20 euro of 27 euro (The Hive) . De ticketprijzen zijn inclusief openbaar vervoer. Check voor meer informatie de website van Rock Werchter.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Naast Foo Fighters maken ook onder meer Muse en Pharrell Williams hun opwachting op het festival in het Belgische dorpje Werchter. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen