NorthSide komt met Wu-Tang Clan en meer

Wu Tang Clan

Vanmiddag is Wu-Tang Clan aangekondigd als headliner voor NorthSide 2015. Daarnaast zullen ook Matthew E. White en Spids Nøgenhat van de partij zijn. Dat laat het festival weten op zijn website.

Het eerste optreden van Wu-Tang Clan in 2015 is daarmee bekendgemaakt. De Amerikaanse rapgroep zal hoofdact zijn op de komende editie van het NorthSide festival. Daarnaast staan ook songwriter Matthew E. White en de psychedelische rockband Spids Nøgenhat op de affiche. Daarmee staat de teller van aangekondigde artiesten voor Northside 2015 op vijftien. Eerder werd duidelijk dat Sam Smith, Alt-J, The Black Keys, FKA Twigs, George Ezra, Interpol, Jack Garratt, MØ, José González, St. Paul & The Broken Bones, John Grant en The Parov Stelar Band het podium van het Deense festival zullen betreden.

Pinkpop en Best Kept Secret

NorthSide vindt in 2015 plaats op 12, 13 en 14 juni: hetzelfde weekend als Pinkpop. In 2014 had het onder andere Queens Of The Stone Age, White Lies en Rudimental gemeen. Ook met Best Kept Secret, dat een week later plaatsvindt, was de nodige overlap: Franz Ferdinand en Pixies stonden op beide festivals.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen