Down The Rabbit Hole maakt data bekend

Nederlandse debutant uit 2014, Down The Rabbit Hole, krijgt een vervolg in 2015. Wederom is het laatste weekend van de maand juni uitgekozen. Down The Rabbit Hole 2015 vindt plaats van 26 tot en met 28 juni. De Groene Heuvels in Beuningen blijft de locatie voor DTRH.

Door de vervroeging van Rock Werchter vinden beide festivals volgend jaar gelijktijdig plaats. Dat biedt qua line-up mogelijk extra kansen voor Down The Rabbit Hole. Hoewel; het weekend van de eerste editie werd gedeeld met onder meer Glastonbury. Wat dat betreft had ook 2014 al peloton aan artiesten beschikbaar om uit te putten. In 2015 worden Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en Glastonbury dus allemaal in hetzelfde weekend gevierd.

Down The Rabbit Hole komt uit dezelfde stal als Lowlands en kende een succesvolle eerste editie met onder meer The Black Keys, Foals, MGMT, Damon Albarn, Temples en DeWolff op de affiche. Voor de tweede editie zijn nog geen artiesten aangekondigd. Ook is er nog geen informatie over ticketverkoop beschikbaar. Zodra en meer nieuws is lees je het uiteraard hier.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2015

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 26-27 juni 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.