Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators naar Pinkpop 2015

slash

Nog voor het einde van een prachtig en memorabel Pinkpop jaar kan de organisatie nog een knaller voor de 2015 editie bekend maken: Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators.

Alter Bridge zanger Myles Kennedy staat Slash bij tijdens zijn optreden op vrijdag 12 juni. De samenwerking tussen de zanger en de gitarist is nog altijd zeer goed, zo stonden ze samen al op Pinkpop 2010 en heeft Myles Kennedy op de laatste plaat van Slash, ‘World On Fire’, de vocalen voor zijn rekening genomen. Afgelopen november stond de band rond de legendarisch gitarist nog in een uitverkochte Heineken Music Hall en nu kan Landgraaf zich opmaken voor knallend vuurwerk als afsluiter van de 3FM-stage.

Met meer dan 100 miljoen verkochte albums wereldwijd, een Grammy Award en zeven Grammy nominaties, alsmede een introductie in de Rock and Roll Hall of Fame heeft Slash tijdens zijn leven al de status van legendarische gitarist bereikt. Time Magazine heeft Slash ook benoemd tot beste gitarist aller tijden na de onvermijdelijke Jimi Hendrix. Slash is dan ook het brein achter de signature sound riffs van nummer 1 hits als ‘’Sweet Child o’ Mine’’ en ‘’Welcome To The Jungle’’. Ook na zijn vertrek uit Guns N’ Roses was hij succesvol met onder meer Slash’s Snakepit en supergroep Velvet Revolver.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni 2015 op het Megaland terrein in Landgraaf. Muse, Foo Fighters en Robbie Williams zijn de hoofdacts van het festival. De jaarlijkse persconferentie, waar de volledige line-up bekend wordt gemaakt, is dit jaar op 25 februari 2015. De kaartverkoop begint zaterdag 28 februari om 10:00 uur. Weekendtickets gaan voor €180 over de toonbank. Voor een dagticket betaal je €95. Lees hier alles over Pinkpop 2015.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen