AC/DC Rock or Bust tour ook naar België

Het hoge woord is er uit. AC/DC komt dit jaar ook naar België. De kans van 90% die gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams uitspraken in een interview met Studio Brussel, blijkt niet uit de lucht gegrepen. De band staat 6 juli op het festivalpark Stenehei in Dessel, waar onder andere ook Graspop wordt gehouden. Tickets zijn vanaf aankomende zaterdag 9 uur te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Rock ‘n Roll. Dat is AC/DC. De groep wordt in 1973 door de broers Angus en Malcolm Young opgericht in Sydney, Australië. Al 42 jaar lang schrijft AC/DC muziekgeschiedenis. Wereldwijd heeft de band inmiddels meer dan 200 miljoen albums verkocht. “Back in Black” (1980) is nog steeds het op één na best verkochte album ooit. Meer dan 50 (!) miljoen stuks zijn er tot op heden van verkocht. AC/DC wordt dan ook als één der groten van de rock beschouwd. Het is quasi vanzelfsprekend dat de groep in 2003 opgenomen wordt in de Rock and Roll Hall of Fame.

‘Rock or Bust’, het jongste album van AC/DC, staat sinds de release -al 6 weken lang intussen- bovenaan de album charts in ons land. De platinum status is nu al een feit. Nooit eerder deed AC/DC het beter in België. Het wordt dan ook hard uitkijken naar het komend concert. Nieuw werk en alle grote hits zullen live weerklinken tijdens de -in de beste AC/DC traditie- grootse rockshow.

De ticketverkoop voor het concert start op zaterdag 17 januari om 9u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Een ticket kost 86 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Per persoon kunnen maximaal 4 tickets worden aangekocht.

Koop tickets enkel via de officiële verkooppunten, zijnde ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. De op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële ticketkanalen – geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden via deze kanalen. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Meer info: ilovemyticket.be

Dit concert is een co-productie Live Nation Festivals/Graspop Metal Meeting.