‘AC/DC naar België in 2015’

AC/DC komt ‘met 90 procent zekerheid’ naar België in 2015. Dat bevestigt Bram Willems gisteren in de show van Vincent Byloo op Studio Brussel. 

Willems had een interview met gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams, waarin ze hem het nieuws bevestigen. Of ze naar Rock Werchter komen, wist Willems niet: ‘Zo specifiek heeft hij het niet gezegd, maar hij heeft me wel beloofd dat ze met 90 procent waarschijnlijkheid naar België komen. Waar, wat en hoe wisten ze zelf nog niet zo goed. Of ze wisten het wel, maar wilden het mij niet vertellen,’ grapt hij.

Pompeuze show

Young en Williams laten op Studio Brussel ook weten dat hun shows nog groter worden. ‘Het wordt een pompeuze, heel grote show die niet te missen is,’ vertelt Willems. De vorige tour reed er een trein over het podium, dus dat belooft wat.

Rock Or Bust

Het nieuwe langverwachte album Rock Or Bust van AC/DC komt uit op 2 december 2014. Het album zal elf nieuwe tracks bevatten, geproduceerd door Brendan O’Brien. De eerste single is Play Ball, hieronder te beluisteren. Dat de band op wereldtour gaat met het nieuwe album was al bekend. AC/DC werd vorige maand al in verband gebracht met Rock Werchter en is op dit moment één van de favorieten om Glastonbury 2015 te headlinen.