Balaton Sound maakt eerste namen editie 2015 bekend

Balaton Sound Foto 1

De organisatoren van Balaton Sound hebben de eerste namen aangekondigd voor de 2015 editie, die 8 tot en met 12 juli aan het Balatonmeer zal plaatsvinden. Onder andere Hardwell, Nicky Romero, Afrojack, DVBSS en Showtek zijn bevestigd voor het Hongaarse festival, dat elk jaar veel bezoekers trekt uit Nederland en België.

Ook dit jaar zal een aantal van de grootste namen in de elektronische muziek aanwezig zijn op het strand van Zamárdi. De DJ’s Afrojack, Hardwell, Quintino, Nicky Romero en Showtek zorgen voor een grote Nederlandse inbreng. Daarnaast komen het Canadese duo DVBBS, de Duitse DJ’s Chris Liebing, Pan-Pot en Boys Noize, en de Italiaanse acts Vinai en The Bloody Beetroots (SBCR DJ-set) naar Balaton Sound. Ook de komst van de Amerikaanse rapper Joey Bada$$, de Franse producer Klingande en de Britse acts Charli XCX en Roni Size & Reprazent is aangekondigd.

Binnenkort zullen nog veel meer acts voor Balaton Sound 2015 worden aangekondigd. Daarbij zit ook een grote act voor ‘Dag 0’, op woensdag 8 juli. Deze dag zal alleen toegankelijk zijn voor iedereen met een ticket voor het gehele festival.

Voor aankomende zomer zijn ook enkele grote veranderingen aan het festivalterrein te verwachten. Zo wordt de Party Arena verplaatst naar een nieuwe tent met een grotere capaciteit, krijgt het Telekom Terrace een nieuwe en grotere behuizing en zullen meer podia worden gecreëerd op het water. Bovendien zal fors worden geïnvesteerd in de infrastructuur op en rondom het terrein, wat mede mogelijk wordt gemaakt doordat de organisatoren toestemming hebben gekregen het terrein tot ten minste 2020 als festivallocatie te gebruiken.

Bezoekers van Balaton Sound kunnen verblijven op de festivalcampings of in de vele accommodaties in Zamárdi en het nabijgelegen Siófok. Nieuw in 2015 is de VIP Camping, waar bezoekers gebruik kunnen maken van extra services zoals eigen strand met pier, een internettent en meer toiletten en douches per persoon dan op de andere campings.

De kaartverkoop voor Balaton Sound is reeds begonnen en de eerste 10.000 tickets gaan de deur uit voor het early-bird tarief van €135. Voor een impressie van Balaton Sound is er de aftermovie:

.

Meer informatie is te verkrijgen op: www.balatonsound.com.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen