Puzzelopdracht: spot jij de bekende EDM-acts op Balaton Sound?

Balaton Sound publiek
Photo: Rockstar Photographers

Festileagues houdt het festivalgevoel levend! De hele zomer lang kun je bij Festileaks samen met je team de vetste festivalopdrachten spelen in een meeslepende race om die felbegeerde hoofdprijs: een passe-partout voor alle 18 aangesloten festivals in 2021! We geven je graag een voorproefje door middel van onderstaande opdracht. Weet jij het antwoord? Meld je aan voor Festileagues en stuur je antwoorden in.

We hebben een aantal van ‘s werelds beste EDM-acts verzameld en voor jullie op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk acts die niet zouden misstaan op de line-up van Balaton Sound. Omdat het wel heel makkelijk zou zijn als we je letterlijk onderstaande namen zouden laten overtikken in het antwoordformulier, hebben we ze voor je door elkaar gehusseld. Weet jij naar welke artiesten we hier op zoek zijn?

  1. Endive Hollers
  2. Conquest Reliefs
  3. Monkish Cheaters
  4. Defend Gerald
  5. Irony Mocker
  6. Smash Aid Housewife
  7. Rosalien Downland
  8. Enable Lurk Prank
  9. Forrester NYC
  10. Assassin Rebooting

Vond je dit een toffe opdracht en weet jij het antwoord? Speel dan mee met Festileagues en maak kans op te gekke prijzen! Heb je al een account? Bekijk dan deze opdracht in de spelomgeving.