Advertisement

Faithless en meer naar EXIT Festival

Exit Festival Live

Wederom een nieuwe datum voor de reünie tour van Faithless. Ook het Servische EXIT Festival maakt bekend de elektronische band bestaande uit Rollo, Maxi Jazz en Sister Bliss op het affiche te hebben staan.

Naast Faithless zijn de namen bekendgemaakt van de Nederlandse dj’s Oliver Heldens en Kill The Buzz evenals het Poolse duo Catz ’n Dogz en de Deense dj Kölsch. Zij zullen allen op vrijdag 10 juli optreden, de dag waarvoor de Nederlandse dj Hardwell reeds was aangekondigd. Op de openingsdag donderdag 9 juli zullen de techno dj’s Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Chris Liebing, Nicole Moudaber en Octave One optreden in de EXIT Dance Arena.

Spektakel

De organisatie noemt het “één van de grootste spektakels in haar vijftienjarige geschiedenis”. Faithless zal op zondag 12 juli te zien zijn in de bijzondere EXIT Dance Arena die door kasteelmuren wordt omgeven. Om die reden zien vele artiesten het als één van de mooiste podia om op te treden.

EXIT 2015

Naast dance is er op het festival ook ruimte voor pop en rockmuziek. Zo maakte het festival al eerder onder meer Clean Bandit, Mötorhead en Eagles of Death Metal bekend. Tickets voor het EXIT festival zijn te koop via de website voor €122,- per stuk. Tevens is er een speciale actie: koop vier tickets en ontvang er één gratis. Een mooie deal om er met je vriendengroep een goedkope vakantie van te maken.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.