Jick Munro & The Amazing Laserbeams opent Pinkpop 2015

Jick Munro & The Amazing Laserbeams heeft zaterdag 21 februari de finale van Nu of Nooit 2015 gewonnen. Dat betekent dat de band op vrijdag 12 juni Pinkpop zal openen.

Afgelopen maanden streden 25 popacts verspreid over vijf voorrondes in de Limburgse poppodia om een plek in de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Vijf Limburgse bands wisten door te dringen naar de finale en streden daar om een plek op Pinkpop. Uiteindelijke sleepte Jick Munro & The Amazing Laserbeams de felbegeerde prijs in de wacht.

The Amazing Laserbeams ontstond toen de muzikanten The Ridge, Banjo Joe, Eddy Black, Mandolin Tommy, Kiki Double D en Sjeng besloten na enkele muzikale momenten samen op het podium voortaan verder te gaan als collectief. In begin 2012 wonnen ze al eerder de publieksprijs bij Podiumvrees en speelden ze in 2013 en 2014 in binnen- én buitenland. Vandaag de dag staan ze bekend om hun soms ontroerende, maar vooral handclappin’, feetstompin’, houserockin’ and bootyshakin’ muziek. Hoe dan ook, een optreden van deze heren en dame staat garant voor een bijzonder en muzikaal feestje.

Jick Munro & The Amazing Laserbeams is ook a.s. woensdag tijdens de Pinkpop Perspresentatie op het podium van Paradiso te zien.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen