John Coffey voor Pinkpop & Pinkpop Perspresentatie

John Coffey

Tijdens hun optreden vanavond in De Wereld Draait Door heeft John Coffey de boeking voor Pinkpop 2015 bekend gemaakt. Ook geeft de band een mini-optreden tijdens de Pinkpop Perspresentatie, aanstaande woensdagmiddag in Paradiso.

Na een jaar van relatieve rust voor de beveiligers van de Nederlandse podia zijn de enfants terribles weer terug: het Utrechtse John Coffey bracht eind januari hun derde album ‘The Great News’ uit en de Nederlandse pers struikelt over de superlatieven. Zo is dit album volgens NRC de beste Nederlandse punkrockplaat ooit, zegt OOR dat het de beste harde band van Nederland van het moment is en de Volkskrant verwacht dat de mannen met deze plaat hun grote doorbraak gaan maken. John Coffey staat op zaterdag 13 juni op de weide in Landgraaf.

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni 2015 op het Megaland terrein in Landgraaf. Met Muse, Robbie Williams en Foo Fighters hebben we alle headliners voor dit jaar al. Daarnaast is er al een handjevol namen bekend voor de overige spots. De kaartverkoop begint zaterdag 28 februari om 10:00 uur. Weekendtickets gaan voor €180 over de toonbank. Voor een dagticket betaal je €95. Lees hier alles over Pinkpop 2015.

Perspresentatie

Vanaf aanstaande woensdagochtend volg je alle ontwikkelingen rondom het Pinkpop 2015 programma via de speciaal in het leven geroepen livefeed op Festileaks.com en de compleet vernieuwde Festileaks App.  Of je nou thuis, onderweg of op je werk bent: dankzij deze livefeeds ben je overal als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de line-up van Pinkpop 2015.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen