Interpol bevestigt zichzelf voor Pukkelpop

Interpol Group Live Black White 2011

We konden net al melden dat Blur en Limp Bizkit op Pukkelpop 2015 staan, nu komt daar Interpol bij. De band bevestigt zichzelf op hun Facebookpagina.

Morgen wordt de line-up van Pukkelpop 2015 bekendgemaakt maar vanavond kunnen Interpol, Blur en Limp Bizkit alvast worden opgeschreven. Tussen de evenementen op de Facebookpagina van Interpol valt op te maken dat de band op donderdag 20 augustus van de partij is.

Interpol bracht in afgelopen jaar het album El Pintor uit, het eerste album zonder bassist Carlos D. De band uit new York tourt momenteel door de Verenigde Staten en zal deze zomer menige Europese festivals afgaan. Zo was werd de band eerder bevestigd voor Lowlands 2015.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop is dit jaar van 20 tot en met 22 augustus 2015 in Hasselt, België. We hadden al een rijtje van 10 namen bekend. Morgenmiddag wordt een groot deel van het affiche aan je voorgesteld. Festileaks houdt je op de hoogte. Check voor meer informatie onze programmapagina over Pukkelpop.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Mink Perree

Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.

Meer van Mink