Kovacs bevestigt zichzelf voor Rock Werchter 2015

Nog een zelfbevestiging voor Rock Werchter 2015. Kovacs staat op het Belgische festival. Dat laat de Nederlandse zangeres weten op haar Facebookpagina.

Eerder vandaag bevestigde St. Paul & The Broken Bones al hun komst naar Rock Werchter 2015. Daar komt Kovacs nu bij. Op haar Facebookpagina laat Kovacs weten dat ze vrijdag 26 juni van de partij is, de dag waarop onder andere Mumford & Sons, Pharrel Williams en Ben Howard een optreden zullen geven.

Vorig week beloofde de organisatie deze week nog met nieuwe namen te komen, zodra deze bekend zijn zullen wij hier over berichten.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. De ticketverkoop is reeds begonnen. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen