Netsky en vijf Nederlandse namen voor Glastonbury 2016

Glastonbury
Foto: Kris WIlliams

Yes! Nieuwe namen voor Glastonbury. Het festival maakt de line-up van de Silver Hayes Area bekend. Op het affiche vind je naast Netsky ook Oliver Heldens en vier andere Nederlandse acts.

Naast Oliver Heldens staan ook Fatima Yamaha (alter ego van De Jeugd van Tegenwoordig dj Bas Bron) Kovacs, Yakumo Orchestra en Jungle By Night op het affiche van de Silver Hayes area. Daarnaast zijn artiesten als Dua Lipa, Four Tet en Stormzy te bewonderen in Silver Hayes. De area telt net als vorig jaar zes podia: Sonic, Wow, Gully, The Blues, Pussy Parlure en BBC Introducing. De volledige line-up van de zes podia vind je hieronder:

http://cdn.glastonburyfestivals.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/silvehayes953.png

Glastonbury 2016

Glastonbury 2016 vindt dit jaar plaats van 22 tot 26 juni, tegelijkertijd met Down The Rabbit Hole en week vóór Rock Werchter. Het festival biedt plaats aan 175.000 festivalgangers en honderden artiesten verspreid over meer dan 50 podia. Tickets zijn al ruimschoots uitverkocht.

Glastonbury Festival of Comtemporary Performing Arts, in de volksmond Glastonbury genoemd, is het grootste muziekfestival van Groot-Brittanië. Het is daarom niet vreemd dat de line-up van het festival zorgt voor vele speculaties en weddenschappen elk jaar. Dit jaar zijn Coldplay, Muse en Adele headliners van het festival. Ook acts als Foals, Disclosure en The Last Shadow Puppets geven acte de présence op het festival.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 23-25 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Stijn van Orsouw

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

Meer van Stijn