Rock Am Ring
Tickets
3-5 juni 2022
Duitsland
Duitsland

Bring Me The Horizon en meer naar Rock Am Ring en Rock Im Park 2019

(c) Joris Bulckens

De Duitse zusterfestivals Rock Am Ring en Rock Im Park laten deze week weer goed beginnen. De organisatie maakt bekend dat Bring Me The Horizon, Left Boy en Kadavar begin juni naar Duitsland afreizen.

Maandag is Rock Am Ring- en Rock Im Parkdag. De organisatie van de zusterfestivals vult vandaag de line-up verder in met de komst van Bring Me The Horizon, Left Boy en Kadavar. Eerder werd ook al de komst van onder meer The Smashing Pumpkins, Tenacious D en Tool bekendgemaakt.

De aangekondigde namen zijn hierdoor ook kanshebbers voor Pinkpop 2019, aangezien beide festivals in hetzelfde weekend plaats vinden. Alle bevestigingen zijn hieronder te zien:

  • Bring Me The Horizon
  • Left Boy
  • Kadavar
  • Adam Angst
  • Drangsal und Kovacs

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon
Foto: Sony Music

De roots van de Bring Me The Horizon liggen rondom het Engelse Sheffield. Met Oliver Sykes als frontman begon de band met het maken van harde metalcore en deathcore. Inmiddels weet de band dat te combineren met catchy nummers en het scoren van grote hits. In 2019 komt de band met een nieuw album en daar hoort ook een festival tournee bij. Onder meer Rock Werchter wordt vereerd met een bezoek komende zomer.

Rock Am Ring 2019

Foto: Don Crusio/Festileaks

Het grootste rockfestival van Duitsland vindt dit jaar in hetzelfde weekend plaats als Pinkpop 2019. Van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni kun je helemaal los gaan op de Nürburgring te Nürburg. Onder andere Tool, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tenacious D en Die Antwoord zijn al bevestigt voor komend jaar. Tickets voor Rock Am Ring 2019 zijn al een tijdje te koop: 3 dagen festivalplezier kost je € 169,-. Voor meer informatie kun je ook terecht op de officiële website.

Benieuwd hoe het vorig jaar was? Check dan zeker ons festivalrapport of aftermovie van het festival zelf.

Rock Am Ring Logo

Rock Am Ring 2022

Locatie
Duitsland
Duitsland
Datum 3-5 juni 2022
Line-up
Volbeat
Muse
Green Day
Volbeat, Muse, Green Day +69 meer
Tickets Kopen