Advertisement

Rock en Seine komt met eerste namen

rock en seine
rock en seine

Rock en Seine maakt vandaag haar eerste twintig namen bekend. Onder andere The Chemical Brothers, The Libertines en Alt-J staan op het programma in 2015.

Naast The Chemical Brothers, The Libertines en Alt-J staan ook The Offspring, Tame Impala, Etienne Daho, Fauve, Interpol, Gramatik, Raphael Saadiq, Jungle, John Butler Trio, Rodrigo y Gabriela, Benjamin Clementine, Mark Lanegan Band, Ben Howard, Run The Jewels, Fuzz, My Morning Jacket en Pond dit jaar op de line-up. De tickets zijn ook vandaag in de verkoop gegaan. Het is nog niet duidelijk welke artiest welke dag optreedt. Hieronder is het programma tot dusver te zien:

Zowel Pukkelpop, Lowlands als Sziget zijn een weekje eerder, dus overlap is bijna onvermijdelijk. Lowlands deelt onder andere Tame Impala, Interpol en The Chemical Brothers met het Franse festival. Sziget en Rock en Seine overlappen elkaar met Alt-J, Jungle, Fauve en Gramatik. Pukkelpop zal ook namen delen, maar het is deze week nog even afwachten welke dat zullen zijn.

Rock en Seine is dit jaar van 28 tot en met 30 augustus. Het festival is net buiten Parijs en voor een driedaags ticket betaal je €119,-. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy, Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Lana Del Rey op het festival. Wil je ook andere video´s van line-up bekendmakingen of festivals zien? Neem dan eens een kijkje op ons YouTube kanaal!

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.