Advertisement

The Kooks naar Cactus Festival en Lokerse Feesten

The Kooks zal deze zomer te zien zijn op twee Belgische festivals. De band staat zondag 12 juli op Cactus Festival. Een paar weken later zijn de Britten te vinden op de Lokerse Feesten.

Naast The Kooks zijn er nog een zevental acts toegevoegd aan het affiche van Cactus Festival. Grace Jones, Black Rebel Motorcycle Club, James Vincent McMorrow, SOHN, Goose, Balthazar en Two Gallants staan deze zomer ook op het festival. James Vincent McMorrow, SOHN en Two Gallants staan in België exclusief op Cactus Festival.

Cactus Festival 2015
10, 11 en 12 juli vindt het Cactus Festival plaats in de Belgische stad Brugge. Het festival heeft naast de nieuwe toevoegingen ook dEUS, John Hiatt, Thurston Moore en Anna Calvi op het programma staan. Weekendkaarten voor het festival kosten €105,-. Voor meer informatie over het festival, de acts e.d. kijk je hier.

Lokerse Feesten 2015
Lokerse Feesten wordt in 2015 gehouden van 31 juli tot en met 9 augustus in Lokeren. Op het affiche van Lokerse Feesten pronken namen als dEUS, Clouseau, Belle & Sebastian, Marco Borsato, The Jesus & Mary Chain (performing Psychocandy), Kaiser Chiefs en Mark Lanegan Band. Dagkaarten voor Lokerse Feesten liggen tussen de €32,- en €35,-. De prijs voor combi-tickets wordt later nog bekend gemaakt. Meer weten over het festival, de line-up e.a.? Klik hier.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Tickets Kopen