Lionel Richie in 2021 op Europese festivals

609
Lionel Richie

Lionel Richie keert in 2021 terug naar Europese festivals. Voor nu heeft de legendarische zanger twee data in Ierland gepland. Hij stond dit jaar o.a. op het affiche van Bospop en Lokerse Feesten 2020.

Zowel North Sea Jazz, Lokerse Feesten en Bospop hadden zich komende zomer verheugd op de komst van Lionel Richie. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. Toch lijkt het erop dat de zanger in 2021 terugkomt voor een revanche. Met al twee data gepland voor de zomer van 2021, waaronder één festival, wordt de kans steeds groter dat Lionel Richie ook op de line-up van Bospop of andere festivals in 2021 zal pronken.

Lionel Richie

https://youtu.be/nqAvFx3NxUM

Lionel Richie, wie kent hem niet? De Amerikaanse zanger startte zijn muzikale carrière bij de Commodores, om vervolgens begin jaren 80 solo verder te gaan. Dat deed hij niet onverdienstelijk. De zanger scoorde wereldhits met onder meer ‘Hello’ en ‘All Night Long’. De Amerikaan zit al ruim 50 jaar in het vak en bracht sinds het begin van zijn solo-carrière maar liefst tien platen uit, waarvan Tuskegee (2012) de meest recente is.

Hoewel hij op leeftijd is, denkt de zanger nog lang niet aan stoppen. In 2021 vindt je Lionel Richie onder andere op Belsonic Festival, Bospop en North Sea Jazz.

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.