Blur en meer voor Splendour In The Grass 2015

Blur Band

Het Splendour In The Grass Festival heeft de volledige line-up voor 2015 bekend gemaakt. De organisatie van het Australische festival voegt onder andere Blur, Florence + Machine en Ryan Adams toe aan het affiche. 

Daarnaast reizen ook Jamie T, Mark Ronson, Of Monsters and Men, Royal Blood, Tame Impala, The Vaccines en The Wombats af naar Australië.

De gig op Splendour In The Grass Festival betekent voor Blur het vijfde festival deze zomer. Eerder werd al bekend dat de band de comeback viert op onder andere Isle of Wright en British Summer Time.

Een volledig overzicht van het Splendour In The Grass 2015 affiche vindt je hieronder:

SITG_2015_Poster1504_800pxWide

Splendour In The Grass 2015

Splendour In The Grass vindt plaats in Byron Bay in het oosten van Australië. Het festival duurt van 24 tot en met 26 juli. De kaartverkoop start 23 april om 9 uur Australische tijd. De kaartverkoop zal in Nederland en België starten om 1 uur ‘s nachts. Tickets gaan voor omgerekend € 260,- over de toonbank. Voor voor informatie over line-up, kaartverkoop en activiteiten check de website en het filmpje hieronder.