Blur naar Isle of Wight 2015

Ja, dit keer wel echt.. Blur is de laatste headliner van Isle of Wight. Dat maakt de organisatie van het Engelse festival zojuist bekend.

De Britpoppers zullen het festival op 13 juni headlinen. Dat is een week voor het concert dat ze geven in Hyde Park tijdens British Summer Time 2015. Blur werd eerder aangekondigd voor Benicàssim en Super Bock Super Rock.

Check hieronder het volledige affiche van Isle of Wight.

Isle of Wight 2015

Isle of Wight 2015

Naast Blur spelen onder andere Fleetwood Mac, The Black Keys en The Prodigy op Isle of Wight. Het festival vindt plaats van 11 tot en met 14 juni op het Britse Isle of Wight. Kaarten zijn al te verkrijgen. Voor een combiticket incl. camping betaal je ongeveer €248. Ben je een student of tiener? Dan krijg je korting op je ticket. Voor meer informatie over tickets, de line-up en het festival zelf klik je hier.

 

Isle of Wight Festival Logo

Isle of Wight Festival 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Newport, Verenigd Koninkrijk
Datum 15-18 juni 2023
Tickets Kopen