Dertien nieuwe namen voor Lowlands 2015

De Jeugd van Tegenwoordig en James Bay naar Lowlands. Het festival breidt haar affiche uit met dertien nieuwe namen. Dat maakte festivaldirecteur Eric van Eerdenburg zojuist via 3FM bekend.

De lijst met alle namen die het festival aan het affiche toevoegt is als volgt:

 • FFS (Franz Ferdinand & Sparks)
 • James Bay
 • Limp Bizkit
 • Rudimental
 • The Maccabees
 • De Jeugd van Tegenwoordig
 • Afterpartees
 • Vaults
 • La Sra. Tomasa
 • Mr Zarko & Band
 • Fuzz
 • Mini Mansions
 • Bleachers

Eerder liet de organisatie al weten dat onder meer The Chemical Brothers, Interpol en Underworld een optreden verzorgen. Wil je niet alleen maar lezen, maar ook kijken en luisteren naar wat je te wachten staat in Biddinghuizen? Check dan onze Lowlands 2015 playlist op YouTube of Spotify!

Meer dan muziek

Daarnaast is er ook dit jaar meer te genieten dan van de zon, bier en muziek. Zo krijgen wetenschappers de kans data te onderzoeken die Lowlands bezoekers genereren. Zelf een wetenschapper? Kijk dan snel op de site waar je aan moet voldoen om kans te maken op een onderzoek in die schat aan informatie.

Lowlands 2015

Lowlands zal dit jaar plaatsvinden van 21 tot en met 23 augustus 2015 op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Voor geïnteresseerde, er zijn nog kaarten. Daar voor krijg je toegang tot het festival, de camping en pendelbus. Goed voorbereid aankomen? Check de festivalpagina van Vrijbuiter voor al je Lowlands-benodigdheden. Voor tickets en meer informatie, check de website. Bekijk ook onze programmapagina voor alle informatie over Lowlands.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen