Headliners Festival Number 6 bekend

Festival no. 6

De organisatie van Festival Number 6 heeft vanmorgen weer een aantal namen aan het affiche toegevoegd. Alle headliners zijn nu bekend: Metronomy voegt zich bij Belle & Sebastian en Grace Jones voor de editie van 2015.

Naast Metronomy zijn ook Mark Ronson, British Sea Power, Years & Years en Haelos bevestigd voor de line up. De namen volgen op de al eerder bekend gemaakte Catfish & The Bottlemen, Everything Everything, James Bay, Gaz Coombes, Badly Drawn Boy, Ghostpoet en Kate Tempest. De volledige lijst met namen kun je vinden op de festivalwebsite.

Benieuwd naar dit festival in Wales? Check dan onze Festival Aftermovies afspeellijst op ons YouTube kanaal voor de highlights van vorig jaar:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFguPQuwr2tj-ZQEaqqQI1em1jiW8ySua

Festival Number 6 

Festival Number 6 vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 september in Portmeirion, Wales. Vorig jaar waren Pet Shop Boys, Beck en London Grammar de headliners van het festival. Er zijn zowel dag- als weekendtickets verkrijgbaar. Momenteel loopt er nog early bird actie en kun je vanaf 170 pond er het hele weekend bij zijn. De prijs voor dagtickets is nog niet bekend.

Het festival biedt een breed scala aan muziekgenres , waaronder pop, rock, folk, house, techno en dance. Het kan worden gekwalificeerd als een familiefestival, aangezien specifieke plaatsen worden aangewezen om hele gezinnen te verwelkomen. Zo heb je No.6 ’s Mischief Meadow voor de kinderen en een aangewezen familiekampeerterrein.