Metronomy paar dagen na Down The Rabbit Hole naar Pohoda 2020

Metronomy

De Britse elektropop-sensatie Metronomy is vandaag aangekondigd voor Pohoda 2020. Het Slowaakse festival vindt plaats van 9 tot en met 11 juli, een paar dagen na Down The Rabbit Hole 2020.

Een kleine twee maanden geleden bracht Metronomy hun nieuwe album Metronomy Forever uit. Met deze nieuwe plaat is de kans groot dat we ze nog op vele affiches mogen verwelkomen, al is Pohoda 2020 tot nu toe het enige festival waarvoor ze zijn bevestigd. Doordat het Slowaakse easy going festival vlak na Down The Rabbit Hole van start gaat is Metronomy direct een kanshebber voor het festival in Beuningen.

Vorig jaar won het Slowaakse festival nog de Festival Award voor ‘Duurzaamheid’. Toen stonden Liam Gallagher, The 1975 en Skepta bovenaan het affiche. Naast Metronomy zijn voor dit jaar ook Thom Yorke, Shame en Black Midi bekendgemaakt.

Metronomy

Metronomy

De Britse elektropop-groep Metronomy is in 1999 opgericht door frontman Joseph Mount. Het begon als een zijproject maar is inmiddels uitgegroeid tot een groep van formaat. Ze braken door in 2011, met de hit ‘The Look’. Twee maanden geleden kwamen ze met hun zesde full length album Metronomy Forever. In 2017 hadden ze een druk festivalseizoen. Ze stonden toen onder meer op Sziget, Best Kept Secret, Dour Festival en Lollapalooza Berlin.

Pohoda Festival

Pohoda 2019
Photo: Martin Bobok

Pohoda Festival vindt al 23 jaar plaats nabij de stad Trenčín in Slowakije. Daar wordt het lokale vliegveld omgetoverd tot festivallocatie. Afgelopen jaar stonden onder meer Lianne La HavasMura Masa, The 1975 en Liam Gallagher op het affiche.

  • Locatie: Trenčín, Slowakije
  • Datum: 9 – 11 juli 2020
  • Tickets: € 99,- voor een weekendticket, inclusief camping.
  • Meer informatie over het festival vind je op de officiële website.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.