Kaartverkoop Pukkelpop 2015 start op 22 april

Pukkelpop 2015

De eerste kaarten voor Pukkelpop gaan volgende week woensdag in de verkoop. Dagtickets zullen € 95,- kosten en kaarten voor een weekend kosten € 199,-.

Sinds de bekendmaking van de eerste namen voor het festival gaat het gerucht dat de kaarten vandaag al in de verkoop zouden gaan. Een aantal bands communiceerde dit tijdens de bekendmaking, maar blijkt niet volledig correct. Wel geeft de organisatie vandaag alle info wat betreft de ticketverkoop vrij.

Green-ID

Dit jaar introduceert Pukkelpop ook de Green-ID. Dit is een kaart met een unieke barcode waarmee je op het festival drank- en eetbonnen kan activeren.  Deze barcode kun je zowel fysiek bewaren, als opslaan op je smartphone. De drank- en eetbonnen activeer je door deel te nemen aan milieuvriendelijke activiteiten op het terrein en de campings, zoals bekers rapen. Met de Green-ID wil Pukkelpop de bezoekers stimuleren om op het festival een groter verschil te maken wat betreft het milieu.

Pukkelpop 2015

Pukkelpop vindt dit jaar plaats op 20, 21 en 22 augustus. Op  donderdag 20 augustus zullen onder andere Linkin Park en Interpol optreden. Headliner van vrijdag 21 augustus is Bastille. De slotdag van het festival, zaterdag 22 augustus, zal worden afgesloten door Netsky. Meer namen voor Pukkelpop worden nog bekend gemaakt. Alle info met betrekking tot de kaartverkoop vind je hier.

Voorpret

Kun je niet wachten tot Pukkelpop begint? Wil je alvast in de stemming komen voor het festival? Of ben je benieuwd wat die onbekende artiest voor muziek maakt? Via onze Spotify playlist kun je je voorbereiding alvast starten. Ook de video’s bekijken? Dat kan via ons Youtube kanaal!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen