Lowlands 2015 deelt literatuurprogramma

Lowlands 2016

Na het theater- en dansprogramma van vorige week heeft de organisatie van Lowlands het literatuurprogramma gepresenteerd. In de Romeo zie je meer dan 30 auteurs in meer dan 10 literatuurshows.

Adriaan van Dis wordt geïnterviewd door journalist Frank Heinen en in een dagelijkse talkshow worden bekende auteurs, waaronder Ronald Giphart, ondervraagd door schrijvers Jaap Robben en Hanneke Hendrix.

Daarnaast lezen in de Grote Onbedoelde Literatuurshow onder andere Arjen Lubach en Hanna Bervoets voor uit andermans werk. Verder is er aandacht voor korte verhalen, is er een taalcircus en nog veel meer. Ook zullen boeken worden verkocht en zullen de aanwezige auteurs hun werk signeren. Kijk hier voor de volledige literatuur line-up.

Lowlands 2015

Lowlands vindt dit jaar plaats op 21 t/m 23 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Dit jaar zijn er wat wijzigingen in de opzet van het terrein. Een gedeelte van het festivalterrein zal op donderdagavond al geopend worden en tent Grolsch wordt vervangen i.v.m. de nieuwe sponsor Heineken.

De ticketverkoop is al in volle gang. Een kaartje voor drie dagen festival, camping en pendelbus kost €195,- incl. servicekosten.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.