Muse verklapt optreden op Bestival 2015

muse

Matthew Bellamy, frontman van Muse, heeft verklapt dat de band dit jaar op treedt tijdens Bestival. Dit is het derde Engelse festival waar de band deze festivalzomer te zien is.

Naast het optreden in september op Bestival is Muse ook op Download Festival en BBC’s Radio 1 Big Weekend te zien. Matthew Bellamy was als fan aanwezig op het World Snooker Championship en verklapte het optreden daar tijdens een backstage interview:

“We’re doing Download Festival… and Bestival in Isle of Wight later in the year, and then next year we’ll do our own tour.”

Muse maakte eerder bekend dat ze drones mee willen nemen tijdens de festivaltournee.

Om Muse dit jaar live te zien hoef je niet per se naar Engeland toe. De Britse band treedt ook op op Pinkpop en Rock Werchter.

Bestival 2015

Bestival is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in het recreatiepark Robin Hill op het Britse Isle of Wight. Eerder werden voor Bestival al acts als The Chemical Brothers, Underworld en Duran Duran bekend gemaakt. Het festival vindt plaats op 10 t/m 13 september. De voorverkoop is gestart, je kunt je tickets hier kopen. Je kunt zelfs in termijnen (25 weken) betalen!