Advertisement

Pinkpop maakt tijdschema voor 2015 bekend

Pinkpop Banner I Love Pinkpop 2012

Normaal gesproken is vandaag de derde en laatste dag van Pinkpop. Dit jaar valt het festival echter niet tijdens Pinksteren, maar we hoeven het vandaag niet geheel zonder Pinkpop te doen. Het blokkenschema is zojuist bekend gemaakt.

Met het bekendmaken van het blokkenschema wordt duidelijk dat Pinkpop dit jaar een uurtje langer doorgaat dan voorgaande jaren. De optredens van de headliners duren dit jaar tot 23.30 uur.

Vrijdag

Op vrijdag worden de podia geopend door Body Count ft. Ice-T, Shaka Ponk en Jick Munro And The Amazing Lazerbeams. Muse sluit de Pinkpop-vrijdag af van 22.15 tot 23.30 uur. De show van Muse sluit direct aan op de show van Slash ft. Miles Kennedy & The Conspirators op 3FM Stage. Wie beide acts wil zien zal dus moeten rennen tussen beide optredens.

Zaterdag

Gaz Coombes en The Last Internationale openen om 14.00 uur het festival op zaterdag vanuit de Brand Bier Stage en 3FM Stage. Kensington staat dit jaar niet op de Main Stage, maar de Nederlandse band speelt voor Avicii op 3FM Stage. Robbie Williams sluit met het zelfde tijdslot als Muse de zaterdag van Pinkpop af.

Zondag

Op zondag krijgt headliner Foo Fighters wat meer tijd dan zijn voorgangers. De band rond Dave Grohl mag tussen 21.30 en 23.30 het festival afsluiten met een twee uur durende show. Pinkpop begint op zondag al om 13.00 uur met Kitty, Daisy & Lewis en Urbanus & De Fanfaar. Placebo, de vervanger van Sam Smith, sluit de 3FM Stage af van 20.30 tot 21.30 uur.

Voorpret

Kun je nu al niet wachten tot Pinkpop 2015 van start gaat en heb je genoeg van enkel lezen of het festival? Check dan onze Pinkpop 2015 playlist op YouTube of Spotify

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws , geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen