Foo Fighters niet op Rock Werchter

Foo Fighters

Na Pinkpop cancelt Foo Fighters ook de rest van hun Europese tour, waaronder Rock Werchter en Glastonbury. Dit ten gevolge van de beenbreuk die Dave Grohl opliep tijdens een concert in Zweden.

Dat meldt de band op hun website. Ook de optredens in Wembley en in Edinburgh zijn afgelast.

Afgelopen vrijdag struikelde Dave Grohl van het podium af tijdens een optreden in Zweden. Hierdoor brak de frontman zijn kuitbeen. Na een kort ziekenhuisbezoek keerde Grohl terug op het podium en maakte het optreden af. Een dag later werd bekend dat het optreden op Pinkpop niet door kon gaan. Triggerfinger verving Foo Fighters, Pharrell Williams werd doorgeschoven als headliner.

Rock Werchter en Glastonbury krijgen dus iets meer dan een week de tijd om naar een vervanger op zoek te gaan. Pinkpop slaagde er afgelopen weekend niet in om een grote naam als vervanger te regelen. Onder andere Paul McCartney en The Prodigy werden gepolst. Die laatste staat al op Rock Werchter. Zodra er meer bekend is over de vervanging van Foo Fighters zullen wij jullie daar over informeren.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival werd speciaal voor de komst van Foo Fighters een week naar voren gehaald. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen