Video: The Kooks op Big Weekend 2014

The Kooks BBCR1
The Kooks BBCR1

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘The Kooks op Big Weekend 2014’.

Ook deze week staat Festileaks weer op een festival, namelijk op de Zwarte Cross. Hier genieten we van het mensen kijken, de coverbands, het metal- en gaycafé en alle andere podia, maar ook van bands als John Coffey, Anouk en The Kooks. Deze laatste band betreedt vanavond het hoofdpodium. Voor de thuisblijvers hebben we het optreden van de band op BBC Radio 1’s Big Weekend in 2014 voor je klaar gezet.

Vorig jaar kwamen The Kooks met hun vierde studioalbum Listen. Dit bracht ze toen ook op Pinkpop – waar we ook een festivalconcert van hebben. Vanavond spelen ze dus op de Zwarte Cross. Benieuwd hoe dat was? Check dan deze week ons festivalrapport.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? We hebben ook concertregistraties van Pinkpop vorige week toegevoegd. Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%