Advertisement

Zwarte Cross komt met muntjes-subsidie ‘Zoepsidie’

Zwarte Cross Mainstage

De organisatie van de Zwarte Cross heeft ‘Zoepsidie’ aangekondigd. Het microkrediet voor de armlastige festivalbezoekers zal dit weekend van start gaan.

Het leven voor de festivalganger met een beperkt budget zal er komend weekend wat zonniger uitzien. Met de ‘Zoepsidie’ wordt het namelijk voor iedereen mogelijk een rondje te geven. Het microkrediet bestaat uit een x-aantal muntjes per persoon.

Over het festivalterrein zal er een aanvraag-loket rondrijden. De bezoekers kunnen vervolgens bij de ‘Zoepsidie’ ambtenaren – die streng, doch rechtvaardig zijn – hun situatie uitleggen. Ter plekke zal er besloten worden of er munten worden uitgekeerd en ook hoeveel.

De organisatie van de Zwarte Cross daagt ook mensen die het wat breder hebben uit om een aanvraag te doen. Zo kunnen goede voorstellen of ideeën met betrekking tot naastenliefde, creativiteit en het mooier maken van de wereld ook beloond worden met een enkele munten.

Liveblog

Natuurlijk zal Festileaks dit jaar ook aanwezig zijn op de Zwarte Cross. Speciaal voor te thuisblijvers, de bezoeker die liever zelf geen foto maakt of nog even wilt nagenieten zullen wij via onze Instagram een fotoblog bijhouden. Vergeet ons dus niet te volgen.

Zwarte Cross 2015

De negentiende editie van de Zwarte Cross vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juli 2015. Het festival brengt een mix van motorcross, muziek, theater en stunts. Een enkele dag feesten kost slechts € 30,- per ticket. Liever drie dagen losgaan in Lichtenvoorde? Voor € 75,- ben je drie dagen welkom zonder gebruik van de camping, voor €129,- per ticket mag je ook je tentje meenemen.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2015

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 24-26 juli 2015
Tickets Niet meer beschikbaar.