Open’er 2016 komt donderdag met eerste headliner

Dour Festival Crowd

Het is nog geen twee maanden geleden dat het Open’er festival plaatsvond in de Poolse havenstand Gdynia. Het festival meldt nu op Facebook aanstaande donderdag al te komen met de eerste headliner voor de editie van 2016.

Het huidige festivalseizoen is nog niet eens verstreken en de organisatie van het Open’er festival is al weer volop bezig met de editie van volgend jaar. Met behulp van een korte video meldt het festival  donderdag 3 september de eerste ‘headline act’ van 2016 bekend te kunnen maken. Eerder al maakten Glastonbury en Pinkpop bekend de headliners van 2016 al ‘zo goed als rond’ te hebben.

Volgende week maandag maakt de organisatie bekend op welke datums Open’er 2016 zal plaatsvinden, waarna op dinsdag ook de eerste early-bird tickets worden verkocht. Het festival vindt vaak plaats in hetzelfde weekend als Rock Werchter waardoor we de headliner best wel eens terug zouden kunnen zien op de line-up van het Belgische festival. Dit jaar prijkten namen als Alt-J, Drake, Faithless, The Prodigy en Kasabian op het affiche van Open’er.

H-E-A-D-L-I-N-E-R. Tak, pierwszy headliner Open’er 2016 w czwartek 3 września, w samo południe. #opener2016H-E-A-D-L-I-N-E-A-C-T. Yes, first headline act for Open’er 2016. Next Thursday, September 3, at noon.

Posted by Open`er Festival on Friday, August 28, 2015

Open'er Logo

Open'er 2021

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 30 juni - 3 juli 2021
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.