Open’er kondigt Drake aan als headliner

Drake

Het Poolse festival Open’er heeft Drake aangekondigd als headliner van het festival op 1 juli. Kendrick Lamar cancelt daarentegen zijn optreden op Open’er.

Drake geeft dit jaar slechts drie shows in Europa en het optreden op Open’er is de enige show op het Europese vaste land. De overige shows van Drake in Europa zijn Wireless en het verjaardagsfeest van Wireless in Londen. Naast deze drie Europese shows zal de Canadees ook Coachella en Governors Ball in de Verenigde Staten headlinen.

Toch geen Kendrick Lamar

Niet alleen maar goed nieuws vanaf Open’er. Kendrick Lamar heeft de show op het Poolse festival moeten afzeggen wegens technologische en logistieke redenen.

Open’er 2015

Open’er vindt plaats van 1 tot en met 4 juli 2015 in Gdynia, Polen. Naast Drake spelen ook onder andere Faithless, Mumford & Sons en Kasabian op het festival. Een kaartje voor het gehele festival met campings kost je € 150,-. Daarnaast zijn er ook kaarten voor het hele festival zonder camping, tickets voor enkel het weekend en dagkaarten beschikbaar. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. kan je hier terecht.

Open'er Logo

Open'er 2021

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 30 juni - 3 juli 2021
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.