Lana Del Rey naar Open’er 2019

Open’er maakt een nieuwe naam bekend. Lana Del Rey geeft komende zomer een optreden op het hoofdpodium van het Poolse festival.

De zangeres staat als headliner geprogrammeerd op het evenement. Op zaterdag 6 juli vindt haar optreden plaats. Er staan vooralsnog geen optredens in de Benelux gepland voor de Amerikaanse.

Lana Del Rey verkeert op het festival in goed gezelschap. Eerder maakte de organisatie de komst van onder meer Swedish House Mafia, Diplo en Vampire Weekend bekend.

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Met haar unieke Americana-sound uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw heeft Lana Del Rey een grote fanbase opgebouwd. De Amerikaanse zangeres timmert al een tijdje aan de weg sinds haar doorbraak in 2011 met de wereldhit ‘Video Games’. Sindsdien heeft ze vier albums uitgebracht, waarvan het meest recente, Lust For Life, in 2017 uitkwam. Vorig najaar lanceerde ze drie nieuwe singles: ‘Mariners Apartment Complex’, ‘Venice Beach’ en ‘How To Disappear’. De singles zijn een voorproefje van haar begin 2019 te verschijnen album Norman Fucking Rockwell.

Voor dit jaar staan er festivalshows op onder meer Open’er Festival, FIB Benicàssim Festival en Tinderbox op de planning. Met een nieuw album op komst zullen er waarschijnlijk nog meer optredens volgen.

Open’er 2019

Het Poolse Open’er vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 6 juli in het Gdynia, nabij Gdansk. Voor de komende editie zijn onder andere Travis Scott, The 1975, Lana Del Rey en Vampire Weekend van de partij. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

Open'er Logo

Open'er 2021

Locatie
Polen
Gdynia-Kosakowo, Polen
Datum 30 juni - 3 juli 2021
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.