Video: Foals op Down The Rabbit Hole 2014

Foals YouTube
Foals

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Foals op Down The Rabbit Hole 2014.

Het festivalseizoen van 2015 zit er bijna op. Festileaks doet dit jaar alleen nog verslag van Lollapalooza Berlijn. Gelukkig gaan de optredens nog gewoon door. Zo staat morgen niemand minder dan Foals in een uitverkochte Melkweg. Daarom hierbij de concertregistratie van de heren op Down The Rabbit Hole.

Foals

Foals werd in 2005 opgericht en heeft inmiddels 4 studio-albums op haar naam staan. Vorige week kwam de laatste uit: What Went Down. In het kader van deze nieuwe plaat, is de band bezig met een grote tour die (voorlopig) tot en met januari 2016 duurt. Het is op dit moment nog niet bekend of ze meedraaien in het festivalcircuit van 2016, maar die kans zit er dik in.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2014

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 27-29 juni 2014
Line-up
Foals
The Black Keys
Damon Albarn
Tickets Niet meer beschikbaar.