Rammstein is laatste headliner Download 2016

Rammstein is bevestigd als laatste headliner van Download 2016. De Duitse band zal ook een optreden geven op de Franse editie van het festival. Download 2016 vindt gelijktijdig plaats met Pinkpop, op 10, 11 en 12 juni 2016.

Met de bevestiging van Rammstein zijn nu alle headliners voor de Engelse editie van Download 2016 bekend. Afgelopen maandag werd Iron Maiden bekend gemaakt als eerste headliner. Gisteren werd ook de tweede headliner aan het affiche toegevoegd: Black Sabbath.

Met de bevestiging van Rammstein op Download 2016 wordt de kans dat het gerucht over Rammstein op Pinkpop klopt steeds groter. Rammstein is tijdens Pinkpop in Europa en op zaterdag heeft de band nog een plekje vrij in de agenda.

Rock in Vienna

Het Oostenrijkse festival Rock in Vienna kondigde vanmorgen twee headliners aan: Iron Maiden en Rammstein komen het festival in vuur en vlam zetten. Daarnaast toont de website van het festival een aftelklok die morgenochtend om 9:00 het nulpunt bereikt. Of we dan headliner nummer 3 kunnen verwachten, is afwachten. Rock in Vienna vindt plaats van 3 tot en met 5 juni 2016 in Wenen. Voor kaartverkoop houdt de website in de gaten. Early birds gaan morgen om 9 uur morgenochtend in de verkoop.

Download 2016

Het Download Festival is een driedaags festival dat op 10, 11 en 12 juni 2016 wordt georganiseerd in Donington Park, Engeland. De early bird tickets zijn al enige tijd uitverkocht. Op vrijdag 23 oktober wordt vanaf 10 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) de rest van de entreebewijzen verkocht. Informatie over de Franse editie volgt deze week.

Iron Maiden gaat de Engelse variant van het festival afsluiten op zondag 12 juni, de Franse editie wordt door de band geopend op vrijdag 10 juni. Vorig jaar voerden Muse, Slipknot en KISS de bovenste regionen van het affiche aan.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen