Red Hot Chili Peppers naar Pinkpop 2016?

Om 12 uur komt Pinkpop met een mededeling. Dat vertelt Jan Smeets net bij Giel op 3FM. Alles wijst erop dat de Red Hot Chili Peppers aangekondigd gaan worden.

Giel belde naar Smeets nadat de Peppers vanochtend werden bevestigd voor het Nova Rock festival. Op de vraag of de rockband ook naar Pinkpop komt, antwoordt de festivalbaas: ‘Wederom zitten wij gebukt onder het regime van het management. Om 12 uur hebben wij een mededeling te doen.’

Smeets bevestigt daarbij dat het nieuws uit Amerika komt. Daarbij lijkt de optelsom snel gemaakt en kan het ook niet gaan om de definitieve bevestiging van Rammstein.

Grote aankondiging om 12:00 uur

Ook Open’er (Polen) en Roskilde (Denemarken) komen om 12:00 uur met namen. Bovendien zou Rock Am Ring deze week met de eerste aankondiging komen, en daar is Red Hot Chili Peppers al een tijdje een hardnekkig gerucht. Het lijkt er dus op dat er om 12:00 uur een uitgebreide festivaltour van de Peppers wordt aangekondigd.

Op het moment dat de bevestiging inderdaad binnenstroomt, lees je het uiteraard hier. Wil je meteen op de hoogte zijn? Download dan de Festileaks App. We sturen dan een pushbericht op het moment dat er belangrijke aankondigingen worden gedaan.

  

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.