Volgens de Franse radiopresentator Zégut staat Rammstein op Pinkpop 2016. Dat laat de DJ weten op zijn website. Nieuwssite 1Limburg zou de boeking inderdaad bevestigd hebben gekregen.

Buro Pinkpop laat Festileaks weten dat er niets officieel is bevestigd en het om een gerucht gaat.

Zégut

Zégut is niet bepaald de eerste de beste. In 2014 lekte de Fransman al de komst van Metallica naar Pinkpop en Rock Werchter en in 2012 wist hij al voortijdig een optreden van The Prodigy op het Main Square festival te melden.

Rammstein

Zégut bracht de band al eerder in verband met Hellfest nadat de fansite Rammstein World met het nieuws van een nieuwe tour kwam. Ook komt de Duitse metalband met een nieuw album. Rammstein deed voor het laatst festivals aan in 2013 toen het onder andere op Rock Werchter en Fortarock stond.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 valt dit jaar wederom niet samen met Pinksteren maar op 10, 11 en 12 juni. Zoals altijd is Megaland in Landgraaf weer de plaats waar de grootste, nieuwste en populairste bands van het moment gaan optreden. Dit jaar schitterde Pinkpop met optredens van Muse, Robbie Williams en Placebo.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.

Mink
Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.