‘Rammstein op Pinkpop 2016’

Volgens de Franse radiopresentator Zégut staat Rammstein op Pinkpop 2016. Dat laat de DJ weten op zijn website. Nieuwssite 1Limburg zou de boeking inderdaad bevestigd hebben gekregen.

Buro Pinkpop laat Festileaks weten dat er niets officieel is bevestigd en het om een gerucht gaat.

Zégut

Zégut is niet bepaald de eerste de beste. In 2014 lekte de Fransman al de komst van Metallica naar Pinkpop en Rock Werchter en in 2012 wist hij al voortijdig een optreden van The Prodigy op het Main Square festival te melden.

Rammstein

Zégut bracht de band al eerder in verband met Hellfest nadat de fansite Rammstein World met het nieuws van een nieuwe tour kwam. Ook komt de Duitse metalband met een nieuw album. Rammstein deed voor het laatst festivals aan in 2013 toen het onder andere op Rock Werchter en Fortarock stond.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 valt dit jaar wederom niet samen met Pinksteren maar op 10, 11 en 12 juni. Zoals altijd is Megaland in Landgraaf weer de plaats waar de grootste, nieuwste en populairste bands van het moment gaan optreden. Dit jaar schitterde Pinkpop met optredens van Muse, Robbie Williams en Placebo.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen