M83 naar Bilbao BBK en NOS Alive 2016

M83 Live 2012

De eerste naam voor het Portugese NOS Alive luidt M83. Gisteren kwam het Spaanse Bilbao al met de naam, samen met een aantal andere aanvullingen voor het affiche.

Naast de komst van de Franse band werd ook bekendgemaakt dat Courtney Barett en Father John Misty zullen optreden op het festival in Bilbao, Spanje. Zij sluiten zich aan bij Pixies, die vorige week als eerste headliner bekend werden gemaakt.

NOS Alive, dat in hetzelfde weekend als Bilbao BBK plaats vindt, heeft tot nu toe alleen M83 op zijn lijstje staan.

Bilbao BBK 2016

Bilbao BBK vindt van 7 t/m 9 juli plaats in Bilbao, Spanje. Een ticket voor drie dagen kost €90,- en drie dagen met camping kost je €100,-. In 2015 stonden onder andere Muse, Mumford & Sons en Disclosure op het programma. Voor meer informatie check je de website.

NOS Alive 2016

NOS Alive vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 juli. Het festival, voorheen bekend als Optimus Alive, staat bekend als een ideale combinatie van muziek en zon. Het prijskaartje maakt dit festival wellicht nóg aantrekkelijker: een combiticket kost slechts € 119,-. Voor een dagkaartje ben je € 56,- kwijt. Meer informatie over het festival is hier te vinden.